Școala ARTA VARA 2017

Școala ARTA VARA 2017

Eliberează-ți imaginația la Școala ARTA VARA 2017

Vara ne poartă mereu cu gândul la relaxare, voie bună sau vacanţa de vară pentru cei mici.

Fie că eşti părinte şi vrei să oferi  copilului tău o modalitate interactivă de a petrece timpul într-un mod care să îi facă plăcere şi să îl ajute să se dezvolte armonios, fie că eşti pasionat de muzică şi vrei să îţi aprofundezi pasiunea sau că eşti viitor licean sau student şi vrei să te pregăteşti pentru admiterea într-un liceu sau o facultate de specialitate, noi am găsit soluţia perfectă pentru o vară creativă.

Îţi propunem o altfel de Școală de vară, una dedicată artistului din tine.

Scoala ARTA VARA 2017

Punem la dispoziție 10 săptămâni (din perioada 3 iulie – 16 septembrie 2017) cu cea mai tânără, pasionată şi competentă echipă de artişti şi pedagogi din Bucureşti şi o mulţime de tipuri de abonamente care să ţi se potrivească.

Cursurile se vor desfăşura la sediul nostru din strada Popa Nan, nr. 110, unde vei lucra alături de solişti şi artişti – instrumentişti cu experienţă scenică şi pedagogică, pentru a te ajuta să te bucuri din plin de instrumentul ales.

În plus, organizăm, săptămânal, ateliere de dezvoltare personală pentru cei mari şi cei mici, conduse de psihologul Mălina Georgiana Tănase. Mai multe detalii, aici.

Noi îţi punem la dispoziție toate materialele pentru studiu, iar ţie îţi rămâne doar să alegi dintre ofertele noastre  şi să te înscrii online la oricare dintre secţiile de pian, chitară, vioară, canto, flaut, nai, improvizaţie-jazz şi pictură.

Descoperă artistul din tine

scoala arta vara 2017
Hai la școala de vară și profită de cele mai accesibile variante de abonamente, astfel încât tu și familia ta să vă bucurați din plin de cel mai frumos sezon artistic.

*30 Locuri disponibile*

Vezi detalii Școala ARTA VARA 2017

Pentru orice alte informații ne puteți găsi oricând la 0765.164.402 sau pe contact@ariodante.ro..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.