Ariodante

Pachet Cursuri Ario

Școala de Artă ArioDante - București

Pachet ursuri scoala de arta Bucuresti

ArioDante îşi propune să sprijine şi să încurajeze spiritele artistice printr-un program inedit şi accesibil tuturor celor care iubesc muzica.

De aceea am conceput mai multe tipuri de "abonamente de an"- denumite Ario, care vin în întâmpinarea celor care vor să studieze o anumită ramură a artelor în regim de hobby sau performanță, fiind structurate pe diferite nivele de frecvență și dificultate.

Astfel, în cadrul abonamentelor Ario veţi studia la instrumentul favorit şi veţi putea să optați pentru cursuri de teorie muzicală și/sau istoria muzicii, care vin să sprijine şi să înlesnească înţelegerea şi aprofundarea informaţiilor obţinute la cursul de instrument.

Şcoala de Artă ArioDante îşi desfăşoară activitatea pe nouă secţii distincte: Pian, Vioară, Flaut, Nai, Chitară, Canto (clasic şi muzică - uşoară), Improvizaţie – Jazz, Workshop-uri (teoria şi istoria muzicii) și secția de Pictură și Grafică.

Înscrierile pentru abonamentele Ario se fac până pe data de 1 octombrie 2017, iar testare aptitudinilor se va face înainte de începerea cursurilor (data testarii se transmite personal, prin e-mail sau la telefon).

Testarea aptitudinilor este gratuită.


Nota bene!

Abonamentele Ario se desfășoară doar în perioada 9 octombrie 2017 – 15 iunie 2018, iar termenul limită de înscriere nu poate fi modificat.

Abonamentele Ario pot fi achiziționate doar înainte de data începerii cursurilor sau la începutul primului curs.

Pe toată perioada cursurilor Ario , abonamentele STANDARD sunt valabile (vezi secțiile școlii).

Abonamentele sunt individuale și nu sunt divizibile.


Tipuri de abonamente ARIO

Abonamente tip HOBBY*
 • H1 – 22 de cursuri ( 1 curs de instrument + 1 curs teorie muzicală / săptămână) – 1.100 lei
 • H2 – 33 de cursuri ( 2 cursuri de intrument +1 curs teorie muzicală / săptămână) – 990 lei

*Abonamentele HOBBY sunt valabile doar pe o perioadă de maxim 3 luni ( excluzând perioadele de vacanțe sau sărbătorile legale).
*Cursurile de teorie muzicală sunt colective ( max. 5 cursanți / grupă ) și NU se pot recupera în cazul neprezentării la oră.
*Cursurile au o durată de 50 minute.


Abonamente pentru PERFORMANȚĂ
 • Profi 1 - 16 cursuri ( 3 cursuri de instrument + 1 curs teorie muzicală / săptămână) – 600 lei / lună
 • Profi 2 - 20 de cursuri ( 3 cursuri de instrument + 1 curs teorie muzicală + 1 curs de istoria muzicii / săptămână) – 650 lei / lună
 • Profi 3 - 20 de cursuri ( 3 cursuri de instrument + 2 cursuri de teorie muzicală / săptămână) – 650 lei / lună
 • Profi 4 - 24 de cursuri ( 3 cursuri de instrument + 2 cursuri teorie muzicală + 1 curs de istoria muzicii / săptămână) – 700 lei / lună
 • Profi 5 - 28 de cursuri ( 4 cursuri de instrument + 2 cursuri teorie muzicală + 1 curs de istoria muzicii / săptămână) – 800 lei / lună

Abonamente pentru secția de PICTURĂ și GRAFICĂ

( 1 curs durează 120 minute, incluzând o pauză de 10 minute)

Cursurile sunt valabile doar pe o perioadă de maxim 3 luni

 • Abonament tip A – 30 de cursuri ( 3 cursuri / săptămână) – 1.400 lei
 • Abonament tip B – 20 de cursuri ( 2 cursuri/ săptămână) – 950 lei
 • Abonament tip C – 10 de cursuri ( 1 cursuri/ săptămână) – 600 lei

Cursurile HOBBY sunt valabile doar o lună

 • Abonament HOBBY 1 – 8 cursuri ( 2 cursuri/ săptămână) – 550 lei
 • Abonament HOBBY 2 – 4 cursuri ( 1 curs/ săptămână) – 300 lei

Nota bene!

Cursurile de muzică au o durată de 50 minute.

Școala de Artă "ArioDante" pune la dispoziția tuturor cursanților, toate materialele didactice necesare unei desfășurări naturale a cursurilor.

ArioDante dispune de instrumente muzicale care pot fi folosite de cursanții noștri, însă noi recomandăm – în timp, achiziționarea instrumentelor proprii.

ArioDante pune la dispoziția cursanților, care nu au încă instrumente personale, spațiile și instrumentele școlii pentru studiul individual.

Programul este flexibil în ceea ce privesc orele individuale și se stabilește de comun acord cu profesorul de la clasă.

Înnoirea abonamentelor se face la ultima oră a pachetului în curs de desfășurare. În caz contrar, cursantul pierde rezervarea intervalului/ intervalelor orare alese pentru efectuarea cursului/ cursurilor.

Recuperarea cursurilor neefectuate, prin motivare, se poate face DOAR în perioada valabilității abonamentului achitat ( valabil doar în cazul cursurilor individuale).

Abonamentele pentru performanță sunt valabile doar pe o perioadă de o lună.

La abonamentele Profi 3, Profi 4 și Profi 5 orele de teorie muzicală sunt gândite sub formă de curs ( grupe de 2 – 3 cursanți ) și seminar ( individual ).

Grupele de teoria și istoria muzicii vor fi stabilite în funcție de testarea aptitudinilor și a nivelului de pregătire al cursantului.

Grupele de teorie muzicală și istoria muzicii sunt stabilite în funcție de vârste și nivelul de pregătire.

Cursurile de teoria și istoria muzicii sunt colective și NU se pot recupera în cazul neprezentării - chiar și motivate, la oră. Însă, cursantul în cauză poate avea acces la toate informațiile necesare pentru recuperarea materiei.


Vă așteptăm cu drag,
Echipa ArioDante


Citiți ultimele noutati pe ARIODANTE blog.


Pentru mai multe detalii legate de înscriere:

Scrieți-ne pe contact@ariodante.ro sau hai să ne împrietenim pe facebook.com/ArioDante.ro
Contactați-ne la telefon: 0765.16.44.02( București)

Înscrie-te online

Cuvinte relevante: pachet cursuri arta, cursuri arta bucuresti, scoala ariodante, scoala arta bucuresti, scoala muzica si pictura.