Cursuri flaut

Școala de Artă ArioDante - București

Cursuri flaut scoala de arta Bucuresti

Flautul este un instrument de suflat care se evidențiază prin dulceața sunetului sau a eleganței și a frumuseții muzicii produse cu ajutorul lui.

A ocupat un loc important în evoluţia muzicii. Încă din cele mai vechi timpuri a fost prezent în viața oamenilor, atât prin intermediul legendelor și al poveștilor, cât și în viața de zi cu zi, fiind folosit doar pentru muzica religioasă, iar mai târziu - începând cu Evul Mediu - a fost folosit și în muzica laică.

La începuturi, a fost confecționat cu ajutorul diferitelor materiale care erau la îndemana omului – bucăți de trestie, bambus, fildeș, corn de animal, piatră sau oțel. În Evul Mediu, flautul era confecționat din lemn, iar mai târziu s-a folosit metalul, utilizat până în zilele noastre (nichel, argint, aur, platină).


Beneficii

Studiul unui instrument de suflat este important pentru fiecare copil datorită dezvoltării respirației complete - care asigură o mai bună oxigenare a organismului și formarea reflexelor. Acestea duc la: corelarea susținerii coloanei de aer cu mișcarea degetelor, la agilitate, la dezvoltarea sensibilităţii și a modalităților de a transmite un mesaj, de a observa și de a da mai multe sensuri unui conținut.


Despre cursuri

Lecțiile sunt individuale, iar fiecare sedință se desfășoară într-un interval de 50 de minute. Cursurile se adresează celor care au vârsta minimă de 14 ani.

Cititi ultimele noutati pe ARIODANTE blog.


Abonamente STANDARD*
  • Abonament 4 ședințe / lună - 280 lei
  • Abonament 8 ședințe / lună - 480 lei
  • Abonament 8 ședințe / 2 luni - 550 lei
Înscriere online

Cuvinte relevante: cursuri flaut, cursuri flaut bucuresti, lectii flaut, scoala flaut, scoala ariodante, scoala arta bucuresti, scoala flaut bucuresti