Cursuri chitară

Școala de Artă ArioDante - București

Cursuri chitara scoala de arta Bucuresti

Chitara, instrumentul pe care îl vedem tot mai des în spinările trecătorilor, mai este numită şi ghitară – deşi sună bizar – împrumutat din limba spaniolă. Chitara este un instrument muzical cu coarde ciupite, dar dincolo de definitiile clasice, ea aduce pasiune prin sunet, dorinta, pasiune si suflet.

Acest instrument își găsește începuturile în perioada Renașterii, moment din care suportă o serie de modificări ce sunt finalizate în 1850. Din 1850, forma chitarei rămâne aceeași, dar în timp apar îmbunătățiri acustice care îi oferă un ton plăcut și o structură mai rezistentă. Ca și pianul, chitara este un instrument temperat care, de la primele ciupituri ale corzilor, produce sunete armonioase, menite să încânte auzul.


Studiu

Studiul acestui instrument poate începe de la vârste fragede, când profesorul adoptă o metodă de lucru interactivă bazată pe auz. Însă, noi recomandăm ca începerea cursurilor să fie în jurul vârstei de 6-7 ani. Metoda de predare va fi personalizată în funcție de vârsta și nivelul cursantului (începător, intermediar sau avansat).

Durata unui curs individual este de 50 minute.

Cititi ultimele noutati pe ARIODANTE blog.


Abonamente STANDARD*
  • Abonament 4 cursuri / lună - 280 Lei
  • Abonament 8 cursuri / lună - 480 Lei
  • Abonament 8 cursuri / 2 luni - 550 Lei
Înscriere online

Cuvinte relevante: cursuri chitara, cursuri chitara bucuresti, lectii chitara, scoala chitara, scoala ariodante, scoala arta bucuresti, scoala chitara bucuresti.