Școala de vară 2021 / ARTA VARA

Descoperă artistul din tine alături de echipa Școlii de Artă “ArioDante”

Vara este momentul ideal să investim în dezvoltarea noastră personală, de aceea am creat programul “Arta Vara” cu cele mai accesibile variante de abonamente, astfel încât tu și familia ta să vă bucurați din plin de cel mai frumos sezon muzical.

Înscrie-te și tu!

Aici vei intra în contact cu soliști și artiști – instrumentiști cu experiență scenică și pedagogică, deschiși să îți îndrume pașii prin frumoasa lume a artelor, abordând metode de predare inedite și personalizate în funcție de potențialul fiecărui cursant.

Astfel, te invităm la sediul nostru din strada Spătarului, nr. 40, să îți descoperi talentele artistice.

Testarea este gratuită!

Aici te vom întâmpina cu voie – bună, poftă de cântat, îți punem la dipospoziție toate materialele pentru studiu, iar ție îți ramâne doar să te înscrii.

Școala de vară „Arta Vara”

1 iulie – 1 septembrie 2021

Abonamente lunare:

Abonament tip A – 24 cursuri ( 6 cursuri/ săptămână) – 1.440 lei
Abonament tip B – 16 cursuri ( 4 cursuri/ săptămână) – 1.050 lei
Abonament tip C – 12 cursuri ( 3 cursuri/ săptămână) – 820 lei
Abonament tip D – 8 cursuri ( 2 cursuri/ săptămână) – 570 lei
Abonament tip E – 4 de cursuri ( 1 curs/ săptămână) – 320 lei

Abonamente bimestriale:

Abonament tip A – 24 de cursuri ( 3 cursuri/ săptămână) – 1.560 lei
Abonament tip B – 16 cursuri ( 2 cursuri/ săptămână) – 1.100 lei
Abonament tip C – 8 de cursuri ( 1 curs/ săptămână) – 600 lei

Pentru secțiile de teoria și istoria muzicii:

Abonamente lunare:

Abonament tip A – 8 cursuri ( 2 cursuri/ săptămână) – 350 lei
Abonament tip B – 4 de cursuri ( 1 curs/ săptămână) – 200 lei


Înscrieri și programări / Tel : 0765.164.402
Scrie-ne pe : contact@ariodante.ro

ArioDate Facebook

scoala arta vara 2021

Școala de vară 2019 / ARTA VARA

Vara ne poartă mereu cu gândul la relaxare, voie bună sau vacanţa de vară pentru cei mici.

Fie că eşti părinte şi vrei să oferi copilului tău o modalitate interactivă de a petrece timpul într-un mod care să îi facă plăcere şi să îl ajute să se dezvolte armonios, fie că eşti pasionat de muzică şi vrei să îţi aprofundezi pasiunea sau că eşti viitor licean sau student şi vrei să te pregăteşti pentru admiterea într-un liceu sau o faculate de specialitate, noi am găsit soluţia perfectă pentru o vară creativă.

O altfel de Școală de vară, una dedicată artistului din tine

În perioada 1 iulie – 1 septembrie 2019, hai alături de cea mai tânără, pasionată şi competentă echipă de artişti şi pedagogi din Bucureşti.

Cursurile se vor desfăşura la sediul nostru din strada Spătarului, nr. 40, unde vei lucra alături de solişti şi artişti – instrumentişti cu experienţă scenică şi pedagogică, pentru a te ajuta să te bucuri din plin de instrumentul ales.

Alege abonamentul care ți se potrivește

Noi îţi punem la dispoziție toate materialele pentru studiu, iar ţie îţi rămâne doar să alegi dintre ofertele noastre şi să te înscrii online la oricare dintre secţiile noastre de pian, chitară, vioară, canto, flaut, nai, improvizaţie jazz şi pictură.

Vezi tipurile de abonament pe pagina ARTA VARA 2019, iar pentru orice alte informații ne puteți găsi oricând la 0765.164.402 sau pe contact@ariodante.ro.

Scoala Arta Vara 2019

Concurs Național de Interpretare Muzicală “ArioDante”

Fundația Culturală Ariodante are deosebita plăcere de a vă invita la prima ediție a Concursul Național de Interpretare Muzicală “ArioDante” care va avea loc în București, în perioada 24 – 25 noiembrie 2018.

Concursul se va desfășura într-o singură etapă și se adresează tinerilor interpreți cu vârste cuprinse între 5 ani și 19 ani care studiază pianul ca instrument opțional (în școli și licee de muzică), Palate ale copiilor, Cluburi, Școli private sau particular.

Pentru mai multe informații sau detalii despre regulament și înscrieri, vă rugăm să vizitați pagina concursului: Concurs ArioDante.

Școala de Artă „ArioDante” : prof. Iuliana Sgîrcitu
Telefon: 0765.164.402
E-mail: iuliana.sgircitu@ariodante.ro

În speranța că ne veți confirma primirea acestui e-mail, vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.
Facebook: Concurs ArioDante

Iuliana Sgîrcitu
Manager General al Școlii de Artă „ArioDante”
Telefon: 0765.164.402

Școala de vară 2018 / ARTA VARA

Școala de vară 2018 îți aduce cele mai multe motive să zâmbești.

Hai la ArioDante să descifrezi limbajul sunetelor sau să descoperi universul culorilor!

Arta Vara la Ariodante ți-a pregătit o incursiune prin lumea artelor care să-ți transforme vara în cel mai frumos sezon muzical.
Îţi propunem o altfel de Școală de vară, una dedicată artistului din tine.

Astfel, echipa ArioDante – pe lângă o mulțime de tipuri de abonamente, îți pune la dispoziție:

    – Un sediu central și elegant în care creativitatea este la ea acasă;
    – Un corp didactic specializat, cu experiență în domeniu, format din tineri artiști
    pasionați și dedicați;
    – Săli de studiu pentru cursanții Ario;
    – Instrumente muzicale care pun în valoare calitatea cursurilor;
    – Materiale de studiu( caiete, creioane, culori, pensule, etc.)
    – Metode de predare inedite care se mulează pe nevoile fiecărui cursant.

scoala de vara 2018

Pian, vioară, tobe, chitară, nai, flaut, voce, pictură și grafică sunt doar câteva dintre opțiunile oferite de ArioDante. Le poți combina după bunul plac, le poți încerca pe toate.

Fie că alegi un mod plăcut de a petrece timpul liber sau dorești să atingi un nivel avansat, ArioDante este locul potrivit pentru tine!

Te așteptăm să facem cunoștință la sediul nostru din str. Spătarului, nr. 40.
Testarea este gratuită!

Detalii școala de vară 2018: scoala de vara 2018

Înscrieri și programări / Tel : 0765.164.402
Scrie-ne pe : contact@ariodante.ro

ArioDate Facebook

PS: Cursurile se adresează tuturor pasionaților de arte, indiferent de vârstă 🙂

Cuvinte relevante: scoala de vara, scoala de vara 2018, scoala arta vara, scoala arta vara 2018, scoala de arta, scoala de arta ArioDante.

Primo Premio Assoluto – România pe podiumul din Veneția!

Dintre cei 4 români prezenți în Concursului Internațional de Pian “ Città di San Donà di Piave ”, Ariana Georgiana Pârvulescu (cel mai mic participant din concurs), eleva Școlii de Artă “ArioDante” -București , a reprezentat România la cel mai înalt nivel, fiind singura care a urcat pe podiumul competiției, cu cel mai mare punctaj obținut la categoria 7 – 8 ani, fiind răsplatită cu “ Primo Premio Assoluto ”.

Ariana Parvulescu Ariodante

În perioada 15 – 20 mai 2018, Teatrul Metropolitan din San Donà di Piave – Venetia, a fost gazda celei de-a 6 – a Ediție a Concursului Internațional de Pian “ Città di San Donà di Piave”, acesta fiind înscris în “ Alink – Argerich Foundation” – cea mai mare organizație a celor mai importante concursuri din lume.

Aici, România s-a numărat printre cele 30 de țări participante, dintre care amintim: Germania, Rusia, Georgia, Elveția, Danemarca, Lituania, Austria, Coreea, S.U.A, China, Republica Cehă, Croația, Serbia, Taivan, Estonia, Macedonia, Australia, Ucraina, Belarusia, Bosnia și Herțegovina, Israel, Finlanda și altele.

Primo Premio Assoluto

Juriul a fost format din personalități internaționale ale muzicii clasice, muzicieni și pianiști cu o vastă experiență în domeniu : Președintele juriului a fost Maestrul Alexei Kornienko , urmat de Maeștrii Fabio Bianco, Massimiliano Ferrati, Anna Kravtchenko, Lovro Pogorelich și, nu în ultimul rând, Maestrul Anthony Tam. Aceștia au evaluat prestațiile celor 162 de candidați prezenți în competiție.

Ariana Parvulesc

Datorită acestui success, Ariana a avut plăcerea să cânte încă o dată pe scena Teatrului Metropolitan, în Marea Gală “Concerto dei Vincitori” pentru decernarea Marelui Premiu “ Città di San Donà di Piave”, unde a fost selectată să interpreteze Vals 0p. 45 de Sergej Prokofiev, alături de cei mai buni concurenți cu vârste de până la 35 de ani, pianiști cu multă experiență, maeștri ai claviaturilor.

ariana parvulescu

În cei 3 ani de când a început studiul pianului, Ariana Georgiana Pârvulescu a obținut la concursurile naționale și internaționale ,de pe teritoriul României, peste 15 Premii I, 4 Trofee ale Grupelor, 7 Premii de Excelență, Premii Speciale pentru muzicalitate și tehnică, în 2017 a urcat pe scena Festivalului “George Enescu” susținând un microrecital, iar în 2018 deschide porțile drumurilor peste graniță, obținând în Veneția Primo Premio Assoluto.

În acest an, Școala de Artă “ArioDante” se mândrește cu peste 25 de Premii I și 3 Trofee de grupă, obținute de cursanții noștri: Luana Catinca Bălașa, Karina Alecsia Pogan, Ilinca Munteanu, Dacian Aștilean Styles, Maria Zahiu și Bogdan Crăciun.

Facebook – Galerie foto

Școala ARTA VARA 2017

Eliberează-ți imaginația la Școala ARTA VARA 2017

Vara ne poartă mereu cu gândul la relaxare, voie bună sau vacanţa de vară pentru cei mici.

Fie că eşti părinte şi vrei să oferi  copilului tău o modalitate interactivă de a petrece timpul într-un mod care să îi facă plăcere şi să îl ajute să se dezvolte armonios, fie că eşti pasionat de muzică şi vrei să îţi aprofundezi pasiunea sau că eşti viitor licean sau student şi vrei să te pregăteşti pentru admiterea într-un liceu sau o facultate de specialitate, noi am găsit soluţia perfectă pentru o vară creativă.

Îţi propunem o altfel de Școală de vară, una dedicată artistului din tine.

Scoala ARTA VARA 2017

Punem la dispoziție 10 săptămâni (din perioada 3 iulie – 16 septembrie 2017) cu cea mai tânără, pasionată şi competentă echipă de artişti şi pedagogi din Bucureşti şi o mulţime de tipuri de abonamente care să ţi se potrivească.

Cursurile se vor desfăşura la sediul nostru din strada Popa Nan, nr. 110, unde vei lucra alături de solişti şi artişti – instrumentişti cu experienţă scenică şi pedagogică, pentru a te ajuta să te bucuri din plin de instrumentul ales.

În plus, organizăm, săptămânal, ateliere de dezvoltare personală pentru cei mari şi cei mici, conduse de psihologul Mălina Georgiana Tănase. Mai multe detalii, aici.

Noi îţi punem la dispoziție toate materialele pentru studiu, iar ţie îţi rămâne doar să alegi dintre ofertele noastre  şi să te înscrii online la oricare dintre secţiile de pian, chitară, vioară, canto, flaut, nai, improvizaţie-jazz şi pictură.

Descoperă artistul din tine

scoala arta vara 2017
Hai la școala de vară și profită de cele mai accesibile variante de abonamente, astfel încât tu și familia ta să vă bucurați din plin de cel mai frumos sezon artistic.

*30 Locuri disponibile*

Vezi detalii Școala ARTA VARA 2017

Pentru orice alte informații ne puteți găsi oricând la 0765.164.402 sau pe contact@ariodante.ro..

Excelență la Concursurile de Muzică 2017

Ne mândrim cu cele peste 80 de Premii I, Premii Speciale și distincții obținute atât la Concursurile Naționale de Interpretare Muzicală organizate pentru sistemul de învățământ privat, cât și cel de stat.

După un an plin de cursuri, pregătiri intense, ore de repetiţii, dar și multă plăcere, se apropie sfârşitul anului şcolar şi înainte de a spune bun venit vacanţei, e momentul să tragem linie şi să vedem cum a decurs anul acesta pentru noi.

Am început în forţă şi am lansat o secţie nouă, cea de Nai şi am relansat secţia de Pictură.

Am derulat șase ateliere de dezvoltare personală prin muzică – “Atelierul lui Prichindel ”. Pentru că am primit feedback foarte bun, ne-am decis să le continuăm în perioada școlii de vară și în varianta pentru cei mari, dar şi pentru cei mici.

Detalii despre abonamente și înscriere Școala “ARTA VARA”, aici.

De Crăciun am organizat un concert caritabil la Ateneul Român în beneficiul Asociației Mia’s Children cu care am şi continuat colaborarea sub formă unor cursuri gratuite pe care le oferim puştilor minunaţi de la Mia’s.

concert caritabil la Ateneul Român

Şi pentru că orice sfârşit de an e urmat de o festivitate de premiere, nu putem trece cu vederea rezultatele cursanţilor noştri, căci, în fond, sunt cartea noastră de vizită. Am punctat doar câteva dintre concursurile la care micuţii noştri şi-au demonstrat talentul.

Aşadar, spunem felicitări tuturor şi până în toamnă vă dăm întâlnire cu forţe proaspete la Şcoala de Vară sau Atelierele de dezvoltare personală pentru cei mari şi cei mici.

Lista Premiilor la Concursurile de Muzică 2017

  • NOIEMBRIE 2016
  • Concursul de pian “ Culoarea Sunetului” din cadrul Festivalului de muzică Jazz “Jazz Fest” – București

Locul I – Karina Alecsia Pogan, Ariana Georgiana Pârvulescu, Andrei Liviu Popa și Miruna Popa

Locul III – Ilinca Munteanu

  • DECEMBRIE 2016
  • Concursul “Magic Piano” – București

Premii de Excelență – Karina Alecsia Pogan, Ilinca Munteanu și Ariana Georgiana Pârvulescu

Locul I – Andrei Liviu Popa și Miruna Popa
 

  • APRILIE 2017

ariana-parvulescu

Concursul “ Drumul spre celebritate” organizat de Asociația Pro-Valores – București unde concurenții au avut vârste cuprinse între 6 ani și 26 ani ( micuța noastră a fost înscrisă prin excepție – din cauza vârstei prea mici – 5 ani) – Ariana Georgiana Pârvulescu a obținut  poziția a III-a.

  • Premiul III – Ariana Georgiana Pârvulescu

 

  • Concursul “Musica Mundi” – București

Premiul I – Ariana Georgiana Pârvulescu
 

  • Concursul de pian “ Allegro Pro Ingenio” – București

Premiul I – Ariana Georgiana Pârvulescu și Dacian Aștilean – Styles

Premiu Special pentru muzicalitate – Ariana Georgiana Pârvulescu

Premiu Special pentru calități muzicale – Dacian Aștilean – Styles
 

  • Concursul Național “Irina Sațchi” – Râmnicu Vâlcea

Premiul III – Ariana Georgiana Pârvulescu la categoria 6 – 8 ani ( unde a fost înscrisă prin excepție – din cauza vârstei prea mici – 5 ani)
 

  • MAI 2017
  • Concursul de pian “ Allegretto” – București

Premiul I Special – Ariana Georgiana Pârvulescu
 

  • Concursul Internațional de Interpretare Muzicală “ Miniatura Romantică” – Galați

Premiul I – Ariana – Georgiana Pârvulescu
 

  • Concursul Național de Pian “Virtuozii” – Brăila

Premiul I – Ariana – Georgiana Pârvulescu

  • IUNIE 2017
  • Festivalul Național “Prietenii Muzicii” – București organizat de Fundația Pro – Piano România

Premiul I – Ariana Georgiana Pârvulescu și Karina  Alecsia Pogan
Premiul II – Andrei Liviu Popa
 

  • Concursul Național “Sonoris” – Buftea
    Premiul I – Ariana Georgiana Pârvulescu și Karina Alecsia Pogan
  •  

  • Concursul Național “Iosif Sava” – București
    Premiul I – Ariana – Georgiana Pârvulescu ( secția pian – prof. Iuliana Sgîrcitu)
    Premiul II –  Georgia Bâldea ( secția vioară – prof. Andra Lucia Andrei)
  •  

  • Concursul Național “Marele Premiu” – București
    Premiul II –  Georgia Bâldea ( secția vioară – prof. Andra Lucia Andrei)
  •  

  • Concursul Internațional de Interpretare Pianistică și Compoziție Muzicală “Pro-Piano” România – București
    Premiul I de Excelență – Ariana – Georgiana Pârvulescu ( secția pian – prof. Iuliana Sgîrcitu)

Ateliere de dezvoltare personală

Dezvoltare personală pentru cei mari şi cei mici

Vrei să îţi creezi relaţii mai bune cu cei din jur, să-ţi îmbunătăţeşti imaginea de sine, dar şi  abilităţile de comunicare sau crezi că puştiul tău ar avea nevoie de ajutor în a-şi dezvolta competenţele emoţionale şi sociale ?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care Atelierele noastre de dezvoltare personală pentru cei mari şi cei mici, susţinute de psihologul Mălina Georgiana Tănase, te vor ajuta să găseşti rezolvare.

Ce ne propunem să realizăm prin aceste ateliere?

Adulţi:

  • să depăşim timiditatea, inhibiţiile, situaţiile problemă, grijile şi neîncrederea;
  • să exersăm perspicacitatea, creativitatea, imaginaţia, spontaneitatea, încrederea în sine şi comunicarea;
  • să conştientizăm trăirile emoţionale proprii şi să înţelegem cauzele şi consecinţele emoţiilor

Copii

  • conştientizarea de sine şi identificarea persoanelor resursă în viaţa copiilor;
  • identificarea emoţiilor şi învăţarea tehnicilor de reglare emoţională;
  • identificarea temerilor , a furiei şi învăţarea gestionării acestora;
  • învăţarea comportamentelor alternative în cazul unui conflict;
  • înţelegerea funcţiei regulilor şi importanța respectării acestora;
  • identificarea calităţilor părinţilor şi întărirea încrederii în aceştia;
  • dezvoltarea jocului creativ cu prietenii;
  • învăţarea prin joc şi joacă;
  • manifestarea propriei personalităţi şi acceptarea personalităţii celuilalt.
  • să înţelegem rolul regulilor şi importanța respectării acestora;

Care sunt tehnicile pe care le folosim?

  • jocuri de roluri în echipă, jocuri de improvizaţie, de dezvoltare a atenţiei, a inteligenţei emoţionale
  • pictură
  • poveşti terapeutice
  • fişe de lucru (individuale şi de grup)
  • explicaţia / conversaţia / problematizarea
  • tehnici de relaxare
  • exerciţii şi jocuri simbolice ( stimularea creativităţii și a imaginaţiei )

Dacă v-am convins şi doriți mai multe detalii, ne puteți contacta la 0765.164.402 sau pe contact}@{ariodante.ro.

Cum să desenezi manechine

ebe8ef000042980fb0d866c5856e5509

În lumea modei, noile tendinţe sunt prezentate sub forma unor schiţe desenate, înainte ca acestea să fie tăiate şi cusute. Prima dată desenezi un crochiu, forma siluetei care serveşte drept baza schiţei. Important este să nu desenezi o figură realistă, ci doar un schelet, peste care să aplici ilustraţiile rochiilor, fustelor, bluzelor și accesoriilor. Cum desenezi un crochiu?

  1. Desenează linia de bază

Aceasta reprezintă centrul de greutate al modelului şi trebuie să fie dreaptă, verticală, chiar dacă doreşti ca modelul să stea într-o poziţie uşor oblică. Desenează-o din creştetul capului până în vârful tălpilor. Apoi desenează un oval ce reprezintă capul.

  1. Desenează zona pelviană mai întâi

Desenează un pătrat egal puţin mai jos de centrul liniei verticale creionate anterior. Redimensionează pătratul în funcţie de cât de voluminos doreşti să fie modelul. Ai în vedere să poziţionezi pătratul în funcţie de postura pe care vrei să o desenezi modelului, orientat spre stânga sau dreapta.

  1. Desenează trunchiul şi umerii

Porneşte cu linia trunchiului de la capetele pătratului ce reprezintă pelvisul şi extinde-o înspre umeri, păstrând totodată dimensiunea lăţimii.

  1. Desenează gâtul şi capul

Gâtul are trebui să aibă o treime din dimensiunea umerilor şi jumătate din înălţimea capului. După ce ai desenat asta, schiţează capul, care să fie proporţional cu corpul. Cu cât este mai mare capul, cu atât modelul arată mai tânăr. Creionează-l într-o poziţie naturală cu cea în care este orientat corpul, spre dreapta sau stânga.

  1. Adaugă picioarele

Picioarele ar trebui să fie cea mai lungă parte a corpului, de patru ori mai mare decât a capului. Acestea sunt proporţionate în două: de la pelvis până la genunchi şi de la genunchi până la glezne. Ai în vedere faptul că majoritatea designerilor exagerează înălţimea modelelor, desenând picioarele mult mai lungi.

  1. Adaugă braţele şi tălpile

Tălpile sunt de obicei înguste. Desenează-le precum nişte triunghiuri alungite, de aceeaşi lungime cu capul. Braţele se creionează asemenea picioarelor, în două părţi, de la umăr la cot şi de la cot la încheietura. Alungeşte a doua parte pentru a da impresia de stil şi elegantă. Apoi adaugă mâinile şi degetele, pe care le poţi construi sub forma unui cleşte.

După ce ai urmat aceşti paşi, ai deja construit manechinul pe care trebuie să adaugi hainele. În funcţie de cât de voluminoase alegi să le desenezi, acestea vor redimensiona manechinul, schimbându-i proporţiile. Pentru creionarea hainelor alege un instrument de desen mai accentuat decât cel pentru crochiu. Ţine cont că cel din urmă trebuie conturat cu un creion care poate fi șters cu ușurință după reprezentarea hainelor. Adaugă detalii la hainele desenate și folosește culori pentru a da viață ideilor tale.

Sursa foto: pinterest.com

Carte de vizită: Matei Victor Marian

matei victorSpunem bun venit în echipa noastră de profesioniști lui Matei Victor Marian, cel mai nou membru al ArioDante care va conduce secția de nai. Ne-a răspuns la câteva întrebări care vă vor ajuta să aflați mai multe despre studiul naiului. Pentru a-i cunoaște mai bine tehnica, vă așteptăm la cursurile noastre de nai, iar pentru mai multe detalii despre abonamentele noastre standard ne puteți scrie pe contact@ariodante.ro.

Lectură plăcută!

 

Studii: Absolvent al Universității Naționale de Muzică, ciclul I Licență și ciclul II Masterat  – București, secția Nai

Concursuri, concerte și colaborări:

Matei Victor Marian a dobândit o experiență didactică predând la liceele de muzică de profil din România. Până în anul 2016 a predat nai în cadrul Liceului de Muzică din Râmnicu Vâlcea, unde a avut rezultate la concursurile naționale alături de elevii săi, iar în prezent predă la Colegiul Național de Arte “Dinu Lipatti”.

Profesorul nostru de nai  are o activitate artistică bogată alcătuită din concerte și spectacole solistice.  Începând cu anul 2014 este membru al Ansamblului  Profesionist ” Doina Oltului”- Slatina.

  1. Dacă notele muzicale are putea vorbi, ce-ar spune despre tine?            

Că sunt o persoană ambițioasă și optimistă.

  1. De unde pasiunea pentru nai ? 

Pasiunea pentru nai am descoperit-o încă din copilărie, mai exact în clasa a V- a, când profesorul nostru de muzică ne-a prezentat în clasă acest instrument și m-am îndrăgostit pe loc de el.

  1. Prima zi pe scenă. Stafuri, amintiri?

Prima zi pe scenă pentru mine, cât și pentru părinții mei, a fost una foarte emoționantă, deoarece am intrat pe scenă, iar în fața mea erau 500 de persoane. Cu timpul am învățat să îmi gestionez emoțiile în fața publicului, însă îmi amintesc mereu cu plăcere de acea primă experiență.

  1. Care ar fi cele mai importante sfaturi pe care le-ai da, din postura de profesor, unui proaspăt învațăcel? Dar a unui părinte?

Primele sfaturi pe care le dau elevilor mei sunt încredere în propriile calități, curajul de încerca lucruri noi și interactive. Iar pe părinți îi sfătuiesc să își susțină copiii să își îndeplinească visul.

  1. Împărtășește-ne un defect profesional

Îmi place să am rezultate în tot ceea ce fac, iar câteodată așteptările mele sunt mult prea mari pentru momentul dat, însă am descoperit că prin răbdare și devotament poți îndeplini tot ce îți dorești.